marți, 15 aprilie 2014

Circle of Pain (2010)

Durerea este temporara. Mandria este pentru totdeauna.

Gen: Actiune

Distributie: Tony Schiena, Dean Cain, Louis Herthum, Talise Zirilli, Bai Ling

Regizor: Daniel Zirilli [a mai regizat: Locked Down(2010), Fast Girl(2008), Curse of Alcatraz(2007), The Stonecutter(2007), Aces(2006)]

Buget: 1.000.000 $
Incasari: -

Nota Gealapa: 5.00

Un fost campion UFC acum pensionat, este invitat sa se lupte cu campionul actual. Pentru ca refuza oferta, proprietara UFC descopera o portita prin acre ii scoate in strada familia protagonistului nostru. Acesta este, astfel, nevoit sa reia antrenamentele si sa intre din nou in ring.

Iti dai seama ca vei avea de a face cu un film prost atunci cand eroul principal nu apare nici macar pe afis si cand regizorul isi distribuie sotia in unul din rolurile importante. Acest film m-a facut sa realizez un lucru pe crae il omisesem intr-o oarecare masura: si filmele de acest gen au clisee numeroase. De la prietenul in scaun cu rotile pana la eroul care nu mai vrea sa lupte dar este fortat, de la un antrenor excentric pana la personajul negativ care lupta murdar fara sa observe vreun arbitru, toate sunt prezente aici.

Prestatia artistica a protagonistilor este, cum era de asteptat, la pamant si, bineinteles, producatorii incearca sa compenseze acest lucru prin nuditate excesiva. Am vazut interpretari mai reusite la colegii mei de birou care au facut niste filmulete tematice de Craciun.

Filmul nu este finisat deloc si arata de parca a fost filmat intr-o singura zi iar scenariul parca a fost scris de un copil de 10 ani. Muzica nu se potriveste nici ea cu nimic. Cand Dean Cain e cel mai important nume din distributie stii ca ai ajuns pe fundul butoului de pe cel mai jos rand si chiar si el si-a batut un record de intarpretare proasta cu prestatia din acest film.

Iata si trailerul unei pelicule pe crae cei care au peste 13 ani si o jumatate de creier nu au cum sa o gaseasca agreabila:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!