miercuri, 23 aprilie 2014

Hick (2011)

Gen: Drama

Distributie: Chloe Grace Moretz, Blake Lively, Rory Culkin, Anson Mount, Juliette Lewis

Regizor: Derick Martini [a mai regizat: Lymelife(2008)]

Buget: 7.000.000 $

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 28/100

O pustoaica blonda si prostuta, care locuia undeva la capatul lumii unde sunt cei mai tarani tarani din America, se satura de parintii ei betivi si fuge de acasa cu destinatia Las Vegas. Numai ca, drumul pana acolo nu este asa de usor cum s-ar fi asteptat.

Este de urmarit evolutia tinerei actrite Chloe Grace Moretz. Promite sa se tranforme intr-o actrita destul de buna si, mai important, intr-o femeie foarte, foarte frumoasa. Prestatia ei in acest film este cel putin promitatoare. De asemenea, nu stiu cat de bine este pentru el, dar Eddie Redmayne este al naibii de credibil in rolul sau de taran dezaxat si obsedat sexual.

Actiunea este destul de slabuta, la un moment dat devine previzibila si prostia personajelor este greu de suportat uneori. Sunt si anumite lucruri care nu prea se leaga in firul povestii dar sa zicem ca sunt tolerabile. Este un film tipic cu "rednecks" carora le lipseste o doaga indiferent de sex, varsta sau orice alt factor. Nu va va displacea foarte tare acest film dar peste doua saptamani daca o sa vedeti titlul pe undeva nu o sa va mai aduceti aminte despre ce este vorba.

Kirsten Dunst si Collin Farrell au fost abordati pentru a face parte din distributie dar au refuzat. Probabil ca cei doi ar fi contribuit cu cateva zecimi la nota.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!