duminică, 13 aprilie 2014

Welcome to the Punch (2013)

Un fel de meci bun,dar de Divizia B.

Gen: Actiune

Distributie: James McAvoy, Marc Strong, Andrea Riseborough, Johnny Harris, Daniel Mays

Regizor: Eran Creevy [a mai regizat: Shifty(2008)]

Buget: 8.500.000 $
Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 6.35

Un ex-criminal este obligat sa se intoarca in Londra, atunci cand fiul lui este impuscat. Asta ii da unui detactiv o ultima sansa de a-l prinde pe acest criminal, care in urma cu mult timp l-a impuscat in picior lasandu-l cu sechele grave.

Desi intentiile sunt laudabile, realizarile nu sunt pe masura.Pe toata durata filmului am trait cu senzatie ca l-am mai vazut deja, desi nu era cazul. Asta spune mult despre previzibilitatea scenariului. Personajele nu sunt nici ele foarte credibile, de parca intreaga Mare Britanie a ramas fara barbati care sa arate cat de cat ca niste duri veritabili. Ba mai mult, atat eroul cat si principalul personaj negativ din acest film, plang cu lacrimi de crocodil la un moment dat.

Pe intreaga durata a filmului, atmosfera este exact ca vremea din Londra: sumbra si posomorata. Pare sa fie inspirat, fara succes, din serialele tv politiste de succes din aceasta perioada. Din punct de vedere al calitatii filmarii, pelicula este u deliciu. Interpretarea actorilor nu este nici ea tocmai rea. Desi are, iata, si cateva parti buni, faptul ac este sec si lipsit de originalitate il impiedica sa obtina o nota mai buna.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!