sâmbătă, 5 aprilie 2014

The International (2009)

Toata lumea plateste.

Gen: Drama

Distributie: Clive Owen, Naomi Watts, Armin Mueller-Stahl, Ulrich Thomsen, Brian F. O'Byrne

Regizor: Tom Tykwer [a mai regizat: Rosakinder(2012), Cloud Atlas(2012), 60 Seconds of Solitude in Year Zero(2011), Three(2010), Perfume: The Story of a Murderer(2006)]

Buget: 50.000.000 $
Incasari: 32.000.000 $

Nota Gealapa: 6.80

Un agent al Interpolului incearca sa dea in vileag implicarea unei institutii bancare de nivel mondial, in traficul international cu arme.

Desi bancherii astia ar fi putut sa aiba si ei teluri mai inalte, recunosc ca am gasit acest film destul de captivant si nu m-au deranjat si nici plictisit cele doua ore pe care se intinde actiunea. Probabil ca acest film ar fi luat o nita mai mare daca in rolul principal se afla un barbat si nu Clive Owen, care trebuie sa fie cel mai plangacios si pampalau erou de actiune din istoria Hollywoodului... In primii cinci sigur este.

Trecand peste faptul ca politia americana ne este prezentata ca cea mai tare din lume si singura incoruptibila, avem de a face cu un scenariu foarte plauzibil. Din acest motiv ajungi pana la final sa il incurajezi si sa vrei ca eroul sa invinga, asa pampalau cum e.

O distributie putin mai selecta ar fi transformat acest film din unul bunicel in unul excelent, pe care mi l-as fi amintit si peste doua luni.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!