marți, 18 martie 2014

Jesus Henry Christ (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Jason Spevack, Toni Collette, Michael Sheen, Jamie Johnston, Mark MacDonald

Regizor: Dennis Lee [a mai regizat: Fireflies in the Garden(2008)]

Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 6.10
Metascore: 41/100

Un copil de 10 ani, conceput in-vitro, incearca sa sa isi gaseasca tatal biologic urmarind mesajele notate pe o serie de post-ituri.

Pentru o comedie, acest film este unul din cele mai sumbre pe care le-am vazut. Nivelul de ciudatenie din acest film il depaseste si pe al meu, lucru deloc usor. Apesi play  cu gandul sa te amuzi si, in schimb, ai parte de un film in care ai impresia ca vei visa la noapte fiecare personaj. Nimic normal la acest film.

Nota este de trecere tocmai din acest motiv; pentru ciudatenie, pe care la un moment dat o intelegi si devine pozitiva. Ca si comedie, esecul este epic. Nu stiu daca am adunat sase zambete, dintre care patru ironice.

Despre interpretare nu exista lucruri care sa merite scoase in evidenta. Poate unul singur. Asistam la decaderea lui Michael Sheen. Norocul lui ca nu cade chiar de sus. Lipseste un strop de naturalete. Personajele se indragostesc unele de altele doar pentru ca asa le spune scenariul, fara sa existe putina chimie intre ele. Nu este un film oribil, dar cu siguranta nu l-as recomanda nimanui.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!