joi, 13 martie 2014

A.C.O.D. (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Adam Scott, Richard Jenkins, Catherine O'Hara, Amy Poehler, Mary Elisabeth Winstead

Regizor: Stu Zicherman [aflat la primul lui film]

Incasari: 200.000 $

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 50/100

Adult Children of Divorce ne prezinta povestea unui barbat acre descopera ca in copilarie a fost obiectul unui studiu despre copii divortati, care ajunge sa participe la continuarea acestui studiu punandu-si astfel in pericol fericirea pe crae credea ca a descoperit-o.

Acest film este comedia de duzina perfecta. Putin amuzanta, putin siropoasa, putin trista... cuvantul de ordine este "putin" Imi pare rau d epovestea foarte originala, pentru ca avea potential, irosit aproape in intregime, din pacate.

Actorii au fost ok, dar cam atat. Nu puteam avea pretentii mai mari de la o distributie obisnuita pana nu demult cu roluri mici si foarte mici in astfel de filme, care pusi in postura de protagonisti nu au stiut cum sa profite si ce as faca in aceasta situatie.

Trebuie sa recunosc si anumite merite pe care le are acest film, si anume ca momentele amuzante si rasetele pe care vi le va provoca, asa putine cum vor fi, se vor datora unor glume inteligente, uneori pline de sarcasm, nu datorita unor glume ieftine tipice pentru Hollywood.

)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!