marți, 11 martie 2014

I Spit on Your Grave 2 (2013)

Gen: Thriller

Distributie: Jemma Dallender, Yavor Baharov, Joe Absolom, Aleksandar Aleksiev, Mary Stockley

Regizor: Steven R. Monroe [a mai regizat: Grave Halloween(2013), End of the World(2013), MoniKa(2012), The 12 Disasters of Christmas(2012), Complacent(2012)]

Incasari: 678.604 $

Nota Gealapa: 6.35

Povestea este asemanatoare cu cea din primul film. O fata cade victima unor violatori care o transport cumva in Bulgaria. Experienta o transforma dintr-o fiinta inocenta intr-un monstru care nu se gandeste decat la razbunare.

Ca orice alt sequel al unui film de groaza, al doilea film este mai slab decat primul. Comparativ cu prima parte, povestea avanseaza mult mai incet, la un momentdat devenind chiar enervant. Nici metodele de razbunare nu sunt la fel de inventive. probabil stacheta a fost ridicata destul de sus de primul film. Ca sa fim corecti, ultima scena compenseaza printr-o violenta si scarba iesite din comun si face in asa fel incat sa fie primul lucru la care te gandesti cand te intreaba cineva despre film, aruncand lucrurile negative, undeva intr-o ceata.

Un alt lucru cu care incearca sa compenseze minusurile, pe care nu il gaseam in primul film, sunt scenele de nuditate 100%, atat feminina cat si masculina, fara a face acest lucru intr-o tenta sexuala. Pentru ca vorbim de un film putin peste mediocru, nu va asteptati la interpretari de Oscar.

Va trebui, de asemenea, sa incercati sa treceti cu vederea si niste lucruri care nu au logica. De exemplu un canal care are o iesire intr-o casa parohiala sau un preot bulgar care are la indemana o biblie in limba engleza si exemplele pot continua. Recomand vizualizarea, numai daca nu sunteti slabi de ingeri si nu aveti un stomac sensibil.

)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!