miercuri, 5 martie 2014

The Last Exorcism (2010)

Gen: Horror

Distributie: Patrick Fabian, Ashley Bell, Iris Bahr, Louis Herthum, Caleb Landry Jones

Regizor: Daniel Stamm [a mai regizat: A Necessary Death(2008)]

Buget: 1.800.000 $
Incasari: 123.000.000 $

Nota Gealapa: 5.85
Metascore: 63/100

Un pastor care toata viata lui s-a prefacut ca exorcizeaza demonii din diverse persoane, este protagonistul unui documentar in care vrea sa explice cum reusea sa pacaleasca oamenii. Se pare insa, ca, tocmai acum, intalneste un demon adevarat.

Cum dracu' (ca sa raman in tema filmului) a reusit desenul asta animat sa adune atatea incasari? Totul este o vrajeala, incepand cu posterul Imaginea pe care o vedeti si mai sus, nu se regaseste nicaieri in film. cred ca este cea mai prost realizata posedare din cate am vazut.

Prestatia actorilor nu numai ca este slaba. Ei sunt atat de amatori incat pentru jumatate din distributie au fost nevoiti ca prenumele personajelor sa fie aceleasi ca ale actorilor, probabil pentru ca se incurcau prea des.

Singurul motiv pentru care primeste nota de trecere este "suceala" care se intampla aproape de sfarsit, care mai panseaza putin rana pe care acest film mi-a produs-o asupra ochilor. Dar nici macar aici nu au putut sa faca un lucru pana la capat. Daca luam finalul, am putea jura ca avem parte cu un film romanesc; se termina in confuzie si negura totala. Noroc ca exista si partea a doua, pe acre momentan nu ma simt pregatit sa o urmaresc.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!