miercuri, 26 martie 2014

A Dangerous Man (2009)

Gen: Actiune

Distributie: Steven Seagal, Marlaina Mah, Vitaly Kravchenko, Mike Dopud, Jesse Hutch

Regizor: Keoni Waxman [a mai regizat: Force of Execution(2013), Maximum Conviction(2012), Anna Nicole(2011), Hunt to Kill(2010), The Keeper(2009)]

Buget: 6.500.000 $

Nota Gealapa: 5.65

Steven Seagal joaca rolul unui fost soldat din trupele speciale care este acuzat pe nedrept de o crima si este obligat sa stea sase ani in inchisoare. Dupa cinci ani si 394 de zile sotia il paraseste iar a doua zi acesta iese din inchisoare si nici macar nu o cauta. Gaseste in schimb o multime de probleme care implica politisti corupti, soldati chinezi, mafie chineza si mafie ruseasca, dar si o o chinezoaica aproape majora care devine noua lui mare iubire.

Judecand in atmosfera filmelor cu Seagal, acesta este o capodopera. Lund in considerare si restul filmelor din lome, ne confruntam cu o realizare absolut mediocra in nota obisnuita a acestui actor. Ca de obicei, intr-un conflict armat, el trebuie sa ii bata pe toti cu piciorul. Ce este nou in acest film, se pare ca si-a dezvoltat un fetish din a infige cutite in ceafa dusmanilor.

Totul la acest film este mediocru: distributia, muzica, scenariul, efectele speciale, absolut tot. Nici macar femeile care apar dezbracate nu sunt de vreo calitate superioara.

Cu siguranta cel mai bun film al lui Seagal din ultimii ani, cu siguranta cel mai violent si o scena sexuala in debutul filmului de toata jena.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!