marți, 4 martie 2014

The Last Stand (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Johnny Knoxville, Eduardo Noriega, Luis Guzman

Regizor: Kim Jee-woon [a mai regizat: I Saw the Devil(2010), The Good, the Bad, the Weird(2008), A Bittersweet Life(2005), A Tale of Two Sisters(2003), The Foul King(2000)]

Buget: 45.000.000 $
Incasari: 57.000.000 $

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 54/100

Cel mai mare traficant mexican de droguri, evadeaza din inchisoare si planueste sa fuga inapoi in Mexic. Planul lui este foare bine pus la punct dar are un singur lucru pe care nu l-a luat in considerare. Ca sa poata trece granita trebuie mai intai sa treaca printr-un orasel unde serif este Arnold.

Mie unul imi era dor de un film cu Arnlod ca pe vremuri. Mai aproape de atat nu cred ca se putea. De fapt, toata distributia acestui film garanteaza oricum, in mare masura, reusita. Ca in toate filmele cu Arnold, nu va puteti astepta la interpretari impresionante din partea nimanui, ami ales din partea lui. este acelasi anti-talent cand vine vorba de actorie. Singurul lucru care s-a schimbat este varsta lui si faptul ca nu isi mai permite sa rupa hainele de pe el si sa ii bata pe toti la pielea goala.

Efectele speciale, atatea cate sunt, sunt realizate binisor, desi unele nu sunt tocmai credibile. povestea nu este cea mai originala, dar este bine structurata si firul actiunii are, in general, logica. Lucruri neprevazute care sa schimbe povestea nu prea se intampla, iar cand se intampla sunt lipsite de importanta. Printre scenele "gore", care sunt un must al filmelor de azi, au reusit sa strecoare si putin umor pe acolo, iar Johnny Knoxville si Luis Guzman si-au asumataceasta parte.

Dintr-o perspectiva obiectiva avem de a face cu un film de actiune buniceal, dar daca privim din perspectiva unui fan Arnlod Schwarzenegger, mai bine de atat nu se poate. Este primul film cu el in rol principal de la Terminator 3 incoace si eu unul abia astept sa il vad si in filmele in care deja a fost anuntat in viitorul apropiat.

Daca treceti cu vederea inceputul putin greoi, explicat prin faptul ca sunt multe nume importante in distributie si fiecare trebuie prezentat putin, o sa aveti parte de aproape doua ore de actiune curata.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!