luni, 17 martie 2014

Contra timp (2008)

Gen: Actiune

Distributie: Dragos Bucur, Victor Rebengiuc, Adi Vasluianu, Raluca Aprodu, Tili Niculae

Regizor: Jesus del Cerro [a mai regizat: Mamaia(2013), Ho Ho Ho 2: O loterie de familie(2012), S-a Furat Mireasa(2012), The Godmother(2011), Ho Ho Ho(2009)]

Nota Gealapa: 6

Un interlop rapeste o politista si cere politiei in schimbul eliberarii acesteia sa i-l inmaneze pe fratele lui turnator.

Nu este un film de actiune chiar atat de bun. Nota este mia mult pentru incurajare. A fost nevoie de un regizor spaniol ca sa vad si eu o urmarire de maisini decenta intr-un film romanesc, de la  Comisarul Moldovan  incoace.

Un scenariu simplut, fara prea multe complicatii. Probabil ca pentru un spectator strain filmul pare mai credibil decat pentru un roman. Cunoscand cu totii cum actioneaza in realitate aceasta minunata institutie numita Politia Romana, filmul devine amuzant, pe alocuri.

Distributie masculina este ok. Cinematografia romaneasca nu da foarte multe variante mai bune. Distributia feminina in schimb, a fost esuata complet. Daca mai adaugam si efectele vizuale care sunt la nivelul Hollywood 1994, ne dam seama ca suntem inca departe.

Suntem, insa, pe drumul cel bun. iata ca nu toate filmele romanesti trebuie sa fie despre drame de familie si crimele comunismului iar pe ecran sa apara maxim zece culori, dintre care trei nuante de albastru deprimant.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!