luni, 10 martie 2014

The Resident (2011)

Gen: Thriller

Distributie: Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan, Lee Pace, Christopher Lee, Aunjanue Ellis

Regizor: Antti Jokinen [a mai regizat: Purge(2012), Bioterror(1999), Jussi Gaala(1999), Spice Girls - puoli tuntia pikasilmanruokaa(1998)]

Buget: 20.000.000 $

Nota Gealapa: 5.75

O tanara doctorita isi cauta un apartament pentru a se muta singura, in incercarea de a-l uita pe fostul ei iubit crae tocmai o inselase. Din nefericire pentru ea, da peste un proprietar obsedat sexual crae ajunge in cele din urma sa ii puna viata in pericol.

Au mai fost filme cu aceatsa poveste si nici acelea nu au stralucit. Heffrey Dean Morgan are aceeasi putere de a impresiona publicul ca in toate rolurile de pana acum, fie ele de personaj pozitiv sau negativ: adica nu are nici o putere. Este la fel de mediocru si nepotrivit peste tot. Hilary Swank, desi nu este deloc printre actritele mele favorite, trebuie sa recunosc ca s-a descurcat binisor si, cu ajutorul scenaristilor, a avut cateva actiuni logice evitand cateva din cliseele clasice din filmele de gen.

Este oarecum amuzant filmul, nicidecum, cum se pretinde, pplin de suspans si tensiune. Trailerul dezvaluie practic tot ce era de stiut, astfel ca e greu sa te mai surprinda ceva ulterior. Chiar si asa prost, recunosc ca nu m-a plictisit acest film, tocmai de aceea va zic sa faceti o incercare si sa-l vedeti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!