duminică, 9 martie 2014

Admission (2013)

Gen: Drama

Distributie: Tina Fey, Paul Rudd, Nat Wolff, Gloria Reuben, Wallace Shawn

Regizor: Paul Weitz [a mai regizat: Being Flynn(2012), Little Fockers(2010), Cirque du Freak: The Vampire's Assistant(2009), American Dreamz(2006), In Good Company(2004)]

Buget: 13.000.000 $
Incasari: 18.000.000 $

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 48/100

Unui ofiter care se ocupa cu admiterea sau respingerea ansolventilor de liceu pentru universitatea Princeton ii este data viata peste cap in momentul in care afla ca unul dintre candidadti poate fi fiul ei pe care l-a acordat spre adoptie cand era doar o adolescenta.

Povestea este oarecum originala, iar scenariul parea promitator. Numai ca, distribuindu-i impreuna pe Paul Rudd si Tina Frey, care pe langa faptul ca sunt doi dintre cei mai plictisitori actori pe care ii cunosc, mia sunt si la priml film pe care il fac impreuna, acest film care se doreste a fi o comedie s-a transformat mai degraba intr-o drama.

Nu as putea sa remarc o prestatie sclipitoare a cuiva din distributie. toti sunt in nota filmului: mediocri, de la primul pana la ultimul. Povestea de dragoste dintre protagonisti se infiripa dupa un cliseu clasic in acest gen de filme: mai intai se urasc pentru ca apoi cei doi a rezlizeze ca nu mai pot supravietui nici o secunda unul fara celalalt.

Nu as sti sa va spun despre ce este exact acest film. Va recomand sa va inarmati cu putina rabdare si sa va dati seama singuri.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!