joi, 6 martie 2014

Captifs (2010)

Gen: Horror

Distributie: Zoe Felix, Eric Savin, Arie Elmaleh, Margaux Guenier, Goran Kostic

Regizor: Yann gozlan [aflat la primul lung metraj]

Nota Gealapa: 6.05

In fosta Iugoslavie, o echipa de medici francezi care vor sa se intoarca la Paris, sunt rapiti de un grup local care se ocupa cu traficul de organe.

Mi-a fost greu sa ma prind daca acest film este horror sau thriller. Incepe ca un horror, continua ca un thriller iar apoi, pana la final, este ca o persoana amnezica si isi pierde identitatea in totalitate. Singura concluzie este ac in perioada asta, filmele horror sunt la fel de mediocre indiferent de tara de origine.

Anumite scene din film nu prea au legatura intre ele, ca si cand ai face un puzzle si pentru ca l-ai gresit undeva, anumite piese nu se mai potrivesc, dar ca nu iei totul de la capat le fortezi pe cele ramase cu gandul ca merge si asa. uneori merge, dar de data asta nu merge mai deloc.

Despre interpretare nu are rost sa vorbim. Premiul pentru cele mai proaste personaje negative merge la teroristii din filmul asta. Daca invatam replicile ca papagalul si eu vorbeam ami sarbeste decat ei.

Chiar si asa, nu este cu nimic mai prejos decat alte pelicule asemanatoare de la Hollywood. Parte din poveste este 100% credibila, iar protagonista face o treaba decenta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!