luni, 24 martie 2014

The Sweeney (2012)

Gen: Actiune

Distributie: Ray Winstone, Ben Drew, Hayley Atwell, Steven Mackintosh, Paul Anderson

Regizor: Nick Love [a mai regizat: The Firm(2009), Outlaw(2007), The Business(2005), The Football Factory(2004), Goodbye Charlie Bright(2001)]

Buget: 4.000.000 $
Incasari: 7.708.312 $

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 48/100


The Sweeney este povestea unei brigazi de elita din politia britanica, brigada care actioneaza dupa metode de scoala veche care dau rezultate de fiecare data. Jaful unei banci le da mari batai de cap, pe deasupra, ei trebuind sa se confrunte si cu o ancheta interna.

Imi place de englezi ca macar incearca. Nu le iese lor chiar cum ar vrea, dar se straduiesc.Brigada asta de elita este compusa dintr-un mos cu o conditie fizica mai proasta decat a mea, un fost hot, o femeie casatorita care si-o trage cu mosul, care nu este sotul ei, si incavreo cativa care de care mai pirpirii. Brigada Diverse le-ar fi dat rusinea.

Filmul este mult prea lung pentru un caz atat de simplu. Pana ajungi la previzibilul deznodamant ai de suportat destule scene proaste si stereotipuri imprumutate din filmele americane. Un alt lucru pe care il invatam, este ca un Ford Fiesta este mai rapid, mai rezistent si mai fiabil decat un Jaguar. Asa ca daca aveati de gand sa dati o avere pe o astfel de super masina, reorientati-va.

Urmaririle de masini de care avem parte sunt cel putin decente si asta se datoreaza realizatorilor emisinuii Top Gear, care au coordonat realizarea acestora.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!