duminică, 2 martie 2014

Wrong Turn 5: Bloodlines (2012)

Gen: Horror

Distributie: Doug Bradley, Camilla Arfwedson, Simon Ginty, Roxanne McKee, Paul Luebke

Regizor: Declan O'Brien [a mai regizat: Wrong Turn 4: Bloody Beginnings(2011), Wrong Turn 3: Left for Dead(2009), Cyclops(2008), Monster Ark(2008), Rock Monster(2008)]

Nota Gealapa: 4.90

Un orasel de munte izolat, un festival de Halloween, op legenda locala, multi copii prosti si cativa criminali in serie. Mai e nevoie sa va spun cum decurge actiunea?


Pe langa cliseele enumerate mia sus mai avem cateva prezente. Femeile din film sunt la fel de proaste indiferent de functia pe care o ocupa sau culoarea parului. Avem un orasel care merge la un festival in proportie de 100%. nu mai raman acasa nici nou nascuti, nici pensionari, nici caini. De fapt, la ce ne-am fi putut astepta cand de regie s-a ocupat un regizor specializat in filme horror proaste.

Interpretarea actorilor... ma rog, ce-au facut ei acolo ca numai interpretare nu e, lasa de dorit. Avem parte de scene scarboase din belsug, din paate nu si realiste. De asemenea, va puteti bucura ochii cu cateva scene de sex care nu au nici o legatura cu nimic.

Dar sa nu fim prea duri.. Am inteles ca bugetul nu a fost deloc mare si de aceea au trebuit sa filmeze in Bulgaria, de aceea orasul si camerele in care s-au filmat se vad de la o posta ca sunt niste decoruri pe un platou.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!