marți, 25 martie 2014

Don't Be Afraid of the Dark (2010)

Gen: Horror

Distributie: Katie Holmes, Guy Pearce, Bailee Madison, Jack Thompson, Alan Dale

Regizor: Troy Nixey [aflat la primul lung metraj]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 25.000.000 $

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 56/100

O casa foarte foarte foarte veche, bantuita de niste monstri in miniatura care au o afinitate pentru dintii de copii, isi intampina noii proprietari cu clipe de groaza si ganduri criminale.

Deja stim ca orice casa bantuita care sta sa cada isi gaseste, mai devreme sau mai tarziu, un nou proprietar dispus sa o renoveze. De aceasta data este randul unui arhitect, impreuna cu fiica lui si noua sotie, sa fie victimele unor mini-monstri antici, care au facut o intelegere cu Papa Silvestru prin anul 900 si ceva. Da... stiu.

Desi pe alocuri nu face altceva decat sa starneasca zambete ironice, trebuie sa recunosc ca sunt si cateva momente in care filmul te face sa tresari. Aceste momente sunt destul de rare, asa ca apreciati-le la adevarata lor valoare. Muzica este tipica pentru genul horror, asemanatoare cu cea din  Psycho.

Tin sa mentioneaz ca singurul personaj care are o urma de inteligenta moare. Va las sa descoperiti singuri care este acesta. Imi permit sa va fac o recomandare. Daca aveti posibilitatea, este necesar sa urmariti acest film cu un sistem audio surround. Daca eu as fi facut asta, cu siguranta nota ar fi fost cu cel putin un punct mai mare.

Desi pentru adulti este un filmulet dragut, dar pe care il veti uita intr-o saptamana. Va avertizez insa, ca pentru copiii vostri s-ar putea sa fie o sursa de cosmaruri. Atmosfera sumbra, sunetul si monstrii destul de inspaimantatori nu vor fi foarte usor de uitat de catre cei mici.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!