vineri, 28 martie 2014

Tache (2007)

Viata de gropar...

Gen: Comedie

Distributie: Mircea Diaconu, Constantin Draganescu, Mara Nicolescu, Radu Gabriel, Gabriel Spahiu

Regizor: Igor Cobileanski [a mai regizat: La limita de jos a cerului(2013), Afacerea Est(2010), Plictis si inspiratie(2007), Cand se stinge lumina(2006), Sasa, Grisa si Ion(2006)]

Buget:  -
Incasari: -

Nota Gealapa: 7.75

Singurul gropar din oras afla ca este bonav de cancer si ca mai are doar doua luni de trait. Din acel moment, obsesia lui devina sa isi organizeze cea mai grandioasa inmormantare si sa aiba cel mia bun loc de veci.

Nu stiu ce se intampla cu mine. Este al doilea film consecutiv pe care il urmaresc, in care joaca Mircea Diaconu si care imi place. Cred ca in acest caz are o influenta si faptul ca, in film, este pe moarte. Oricum, are o prestatie multe peste peste cele jenante din Filantropica sau Asfalt Tango. In plus, este mereu o placere sa il urmaresti pe Radu Gabriel in actiune.

Lasand la o parte antipatiile mele, recunosc ca este una din comediile bune romanesti. Sumbra, ca nu ne puteam deprinde de tot de atmosfera romaneasca, dar buna. Pana si happy endingul este... sa zicem altfel.Este un film fresh, care priveste moartea fix in ochi si nu se teme de ea.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!