vineri, 28 februarie 2014

The Marine 3: Homefront (2013)

Poate acum se termina moda wrestlerilor prezenti in filme.

Gen: Actiune

Distributie: Mike 'The Miz' Mizanin, Neal McDonough, Ashley Bell, Camille Sullivan, Michael Eklund

Regizor: Scott Wiper (a mai regizat: The Condemned(2007), A Better Way to Die(2000), Captain Jack(1995))

Buget: -
Incasari: -

Nota Gealapa: 5.60

Un soldat american vine acasa in permisie dupa mult timp, culmea chiar cand in oraselul lui pe care nu il stie nimeni o organizatie terorista planuieste un atentat. Bineinteles ca este doar o chestiune de timp pana cand, printr-o conjunctura nefavorabila, una din surorile lui este rapita, iar el incearca sa faca ce intreg FBI-ul nu este in stare si sa isi salveze sora.

Mai intai a fost Hulk Hogan, apoi The Rock, apoi John Cena si multi altii. Dupa cateva relative succese, producatorii de la Hollywood probabil ca si-au inchipuit ca nu ai cum sa dai gres daca distribui intr-un film de actiune un "luptator" de wrestling. Astfel ca, avem neplacerea sa il vedem in acest film pe The Miz, anonim ca wrestler si cu siguranta, de acum, un anonim si ca actor.  Restul distributiei nu este tocmai rea, dar aici intervine povestea foarte proasta, care practic nu le da nici o sansa acestor actori sa scoata ceva din acest film.

Va puteti da seama de cum se va termina filmul urmarind numai primele 20 de minute si doar niste copii autisti l-ar putea gasi interesant. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!