joi, 27 februarie 2014

2 Guns (2013)

Atentie: film de baieti.

Gen: Actiune

Distributie: Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Edward James Olmos, Bill Paxton

Regizor: Baltasar Kormakur (a mai regizat: The Deep(2012), Contraband(2012), Inhale(2010), Bruoguminn(2008), Jar City(2006))

Buget: 61.000.000 $
Incasari: 76.000.000 $

Nota Gealapa: 7.20

Doi agenti sub acoperire, lucreaza impreuna pentru a captura un traficant de droguri dar fiecare dintre ei creazand despre celalalt ca este un interlop. Cei doi ajung sa fie tradati fiecare de agentia din care face parte si ajung sa lupte impreuna impotriva unei a treia organizatii, CIA-ul, pentru ca ce ne invata filmele americane altceva decat ca in State nu exista nici o institutie integra.

Asa arata un film de actiune clasic si bun.Producatorii impreuna cu regizorul, au respectat toate regulile, astfel incat rezultatul este o pelicula amuzanta, plina de suspans si de scene de actiune buna, toate astea ajutate, in mod evident, de o poveste in general buna si originala, cu mici exceptii pe ici pe colo.

Incepe sa imi placa Mark Wahlberg din ce in ce mai mult. Devine un actor versatil si nu mai este asa crispat si teapan asa cum era la inceputul carierei. Chiar si asa, adevaratul protagonist al acestui film este, asa cum era de asteptat, Denzel Washington, crae nu dezamageste nici de aceasta data.

E un film pe care mai degraba barbatii il vor gasi agreabil, deci nu puteti impresiona nici o fata invitand-o sa vizualizati impreuna acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!