sâmbătă, 15 februarie 2014

The possession (2012)

Gen: Horror

Distributie: Natasha Calis, Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Madison Davenport, Matisyahu

Regizor: Ole Bornedal (a mai regizat: Deliver Us from Evil(2009), Just Another Love Story(2007), The Substitute(20007), I Am Dina(2002), Nightwatch(1997))

Buget: 14.000.000 $
Incasari: 122.000.000 $

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 45/100

Un cuplu proaspat divortat se confrunta pe langa probleme tipice si cu una mai neobisnuita: una din fiicele lor este posedata de un spirit malefic.

O, cica ar fi inspirat din dintr-o poveste reala, dar eu am dubii. Prea e cusuta cu ata alba povestea.Chiar si asa, povestea este una relativ interesanta. Desi inceputul este forte greoi, daca esti suficient de rabdator, te va prinde actiunea la un momentdat.

Filmul este unul clasic cu exorcisari. Ce face ca acesta sa aiba o nota putin mai mare decat majoritatea filmelor de gen, dupa parerea mea, este prestatia artistica a Natashei Calis, crae a facut rolul vietii ei, asa scurte cum e pana acum. In rest, in afara de Jeffrey Dean Morgan care face si el o treaba decenta, restul distributiei se zbate in mediocritate si in clisee.

Producatorii si-au asumat un mare risc facand inca un film cu posedari, ba mai mult, desconspirand chiar acest lucru inca din titlu. Din fericire pentur ei, le-a iesit.

Efectele speciale, asa putine cum sunt, sunt foarte bune, iar coloana sonora este si ea la inaltime.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!