joi, 6 februarie 2014

My Last Day Without You (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Nicole Beharie, Reg E. Cathey, Robert Clohessy, Ken Duken, Marlene Forte

Regizor: Stefan C. Schaefer (a mai regizat: Arranged(2007), Confess(2005))

Buget: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.15

Un corporatist german zboara la New York pentru a inchide o filiala a companiei pentru care lucreaza, lucru care inseamna concedierea a peste 300 de oameni. printre acesti oameni si o fata frumoasa pe care acest o intalneste intamplator pe strada si de care se indragosteste.

Era clar ca cu un buget mai mic decat al echipei rapid, nu iti poti permite decat unul sau maxim doi actori semi-profesionisti. In afara Nicole beharie si inca vreo doua roluri minore, restul probabil au fost trasi la sorti din urna actorilor ratati.

Am scris ca acest film este o comedie pentru ca asa se recomanda in toate prezentarile, dar nu am ras nici macar odata. Este un film gri, despre o poveste de dragoste fara nici un pic de plauzibilitate, cu niste actori acre nu ar fi avut loc nici in piesele de teatru si a carui actiune se desfasoara cu viteza unei zile de munca.

Acest film primeste o nota asa mare doar datorita lui Nicole Beharie care reuseste un rol decent si interpreteaza foarte bine cinci cantece special compuse pentru acest film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!