duminică, 2 februarie 2014

Ted (2012)

Recunoasteti ca oricat de barbati vreti un urs din asta.

Gen: Comedie

Distributie: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane, Joel McHale, Giovanni Ribisi

Regizor: Seth MacFarlane (aflat la primul lung metraj)

Buget: 50.000.000 $
Incasari: 733.000.000 $

Nota Gealapa: 7.35

Un copil introvertit care are probleme in a-si face prieteni, isi doreste intr-o seara ca ursuletul lui de plus sa prinda viata si sa fie prieteni pentru totdeauna. Dorinta lui se indeplineste ca in filme, numai ca dupa o anumita varsta s-ar putea sa fie putin incomod ca cel mai bun prieten al tau sa fie un ursulet de plus.

Povestea este cu siguranta originala. Seth MacFarlane probabil ca a ajuns sa aibe suficent de multi bani incat sa scrie, sa produca si sa regizeze astfel de bazaconii. Chiar si inventia unui bogatas fumat, aceasta poveste reuseste cumva sa te prinda si sa uiti dupa putin timp ca este vorba despre un ursulet de plus vorbitor.

Nu mai remarci decat un scenariu foarte bine scris, un umor foarte reusit asezonate cu putine momente dramatice si lacrimoase; nu de alta, dar acest film trebuia sa placa si femeilor.

Mare atentie! Acesta nu este un film de copii. nu va duceti cu aia mici la cinema doar pentru ca ati vazut un ursulet de plus pe afis. Acest film musteste de nuditate, droguri, alcool si texte pe care cei mai indarjiti le-ar numi profanatoare.

Pe scurt, daca va place Family Guy, o sa va placa si acest film.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!