joi, 20 februarie 2014

Vampire Academy (2014)

Gen: Fantastic

Distributie: Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Gabriel Byrne, Dominic Sherwood

Regizor: Mark Waters (a mai regizat: Mr. Popper's Penguins(2011), Ghosts of Girlfriends Past(2009), The Spiderwick Chronicles(2008), Just Like Heaven(2005), Mean Girls(2004))

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 15.642.346 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 31/100

Pentru ca stim cu totii ca vampirii exista, trebuie as studieze si undeva cand sunt tineri, pentru ca da, se pare ca imbatranesc ca noi toti. La academia vampirilor, viata mostenitoarei tronului, cea care va deveni regina vampirilor este pusa in pericol. Prietna si gardiana ei trebuie sa afle cine vrea sa o omoare si sa o salveze.

De ce nota asa mare va intrebati. Din mai multe motive. Daca il tratam ca un film serios am zice ca este penibil si chiar asa ar fi. Dar eu cred, sper si impresia asta am primit-o ca acest film nu se ia in serios. Este varianta cu vampiri a Gossip Girl. Este exact genul de film pe placul tinerilor hipsteri. In plus, faptul ca a contribuit si Romania in productia acestui film si faptul ca pueti auzi cuvinte ca moroi, strigoi si spiridon  cu un accent american al naibii de amuzant, au contribuit si ele.

Actiunea slabuta, povestea a imprumutat putin din Twilight si putin din Harry Potter dar ritmul in care se intampla lucrurile este unul foarte dinamic si, odata ce te obisnuiesti cu genul filmului, chiar distractiv.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!