joi, 13 februarie 2014

Border Run (2012)

S-a mai ingropat o cariera.

Gen: Crima

Distributie: Sharon Stone, Promise LeMarco, Billy Zane, Rosemberg Salgado, Miguel Rodarte

Regizor: Gabriela Tagliavini (a mai regizat: Without Men(2011), Ladies' Night(2003), Perfect Lover(2001))

Buget: 5.000.000 $
Incasari: -

Nota Gealapa: 5.10

O jurnalista americana, trece granita in Mexic pentru a-l cauta pe fratele ei disparut.

Ok....am zis ca un film cu Sharon Stone nu poate fi chiar atat de rau, dar se pare ca poate fi. Nu stiu cum Dumnezeu a acceptat un asemenea rol. Se vede cu ochiul liber cat de mult se chinuie sa scoata ceva din personaj; atat de mult incat uneori era prea detasata de acesta, iar alteori exagera cu dramatismul pana la limita suportabilului. Tocmai din acest motiv, pentru ca incearca prea mult, uneori exagereaza cu dramatismul si dispare brusc orice credibilitate a personajului.

Facand abstractie de prestatia lui Sharon Stone, restul filmului este cenusiu...spre negru. Unele lucruri se intampla prea repede...altele deloc....nimic nu prea este acolo unde ar trebui sa fie.

Eu as pune prestatia slaba a actorilor pe umerii regizoarei care nu a stiut ce sa le ceara si cum sa ii puna in valoare. Daca ii urmarim istoricul, putem observa o lista intreaga de filme proaste care ii apartin.

Filmul face o treaba decenta in a prezenta dramele celor care incearca sa treaca granita in America, dar datorita regiei proaste, o poveste cu potential se iroseste lamentabil.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!