duminică, 2 februarie 2014

The Divide (2011)

Gen: Thriller

Distributie: Lauren German, Michael Biehn, Milo Ventimiglia, Courtney B. Vance, Ashton Holmes

Regizor: Xavier Gens ( a mai regizat: Hitman(2007), Frontier(s)(2007))

Buget: 3.000.000 $
Incasari: 22.000 $

Nota Gealapa: 6.25
Metascore: 28/100

O bomba nucleara distruge un oras si noua oameni raman izolati intr-un buncar. Odata cu trecerea timpului si imputinarea proviziilor, situatia fara iesire in care se regasesc pune staanire pe mintea lor si asezamantul subteran se transforma intr-o jungla unde va supravietui cel mia puternic.

Acest film nu este pentru copii si nici pentru adultii fara un stomac puternic. Abunda de scene de violenta si sexualitate explicita. Nu este nici macar un film despre sfarsitul lumii. Este un film despre natura umana pusa la incercare de evenimente tragice, despre cum ne putem autodistruge ca indivizi si trebuie sa va spun ca elementele psihologice sunt mia deranjante decat cele grafice. Nu ne place sa credem ca oamenii sunt in stare de anumite lucruri,dar in conditii extreme suntem capabili de lucruri inimaginabile.

Subiectul filmului este in concordanta cu bugetlul limitat, crae nu cred ca permitea sa filmeze scene in mai multe locatii. Astfel ca niste actori nu tocmai cunoscuti dornici de afirmare, care sa interpreteze de parca asta e ultimul film in care joaca, asigura, cu succes de aceasta data, agreabilitatea acestui film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!