marți, 25 februarie 2014

Wanderlust (2012)

Ahh...ce dor mi-era de o comedie stupida.

Gen: Comedie

Distributie: Jennifer Aniston, Paul Rudd, Malin Akerman, Justin Theroux, Alan Alda

Regizor: David Wain (a mai regizat: They Came Togheter(2014), Role Models(2008), The Ten(2007), Wet Hot American Summer(2001))

Buget: -
Incasari: 18.000.000 $

Nota Gealapa: 5.70

Un cuplu care tocmai a pierdut tot ce avea isi gaseste linistea in interiorul unei mici comunitati de hipioti. Sau cel putin asa au crezut.

In mintea mea un film cu Jennifer Anniston si Paul Rudd nu avea cum sa fie prea rau. Totusi, in ciuda distributiei ok pe care o are, acest film este o mare dezamagire. Povestea este slabuta si nu chiar cea mai originala. Actorii, desi nu gasesti ceva specific de reprosat, lasa senzatia ca nu s-au implicat chiar 100% si ca ar fi putut da mai mult.

Regizorul pare specializat in filme cu Paul Rudd in rolul principal. Motivele le stie numai el, pentru ca Rudd nu e chiar cel mai emblematic actor, chiar si de comedii. Nici un personaj din acest film nu are nici macar putina credibilitate; poate doar una din blondele excitate din comunitatea hipiota (acum tocmai am crescut interesul in randul audientei masculine).

Acest film primeste nota de trecere numai pentru cele doua-trei momente in care m-a facut sa rad, pentru scenele de nuditate si limbajul vulgar. O sa gasiti destul umor in acest film, dar umor de genul "placinta in fata".

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!