luni, 24 februarie 2014

Robosapien: Rebooted (2013)

Gen: Aventura

Distributie: Kim Coates, Penelope Ann Miller, David Eigenberg, Joaquim de Almeida, Jae Head

Regizor: Sean McNamara (a mai regizat: Space Warriors(2013), Soul Surfer(2011), Bratz(2007), raise Your Voice(2004), Race to Space(2001))

Nota Gealapa: 5.30

Un baietel si un robot fac echipa in incercarea de a-si salva familiile tinute prizoniere de catre corporatia care a creat robotul, dar care vrea sa il transforme intr-o arma.

Daca privim din punctul de vedere al publicului tinta, copiii de maxim 10 ani, avem in fata o capodopera. Daca primivim cu ochi de adult, este un film foarte slab, care din fericire nu este foarte lung.

Povestea este bunicica, dar este pusa in scena atat de prost incat uiti dupa zece minute ca ar putea fi o idee buna. Decoruri pline de tehnologie tipica filmelor din anii'90, cucalculatoare ultra-mega-hiper-performante care nu se pot controla decat cu ajutorul tastaturii, cu un robot care pare ca nu atinge nimic din ce il inconjoare si, nu in ultmiul rand, cu o societate dispusa sa accepte fara nici o intrebare faptul ca un robot se plimba pe strada cu un copil.

Recomandarea mea este sa il priviti impreuna cu copiii vostri, pentru ca doar asa poate fi agreabil. Pentru cei mici sunt convins ca va fi o experienta distractiva.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!