miercuri, 19 februarie 2014

The Tunnel (2011)

Gen: Horror

Distributie: Bel Delia, Andy Rodoreda, Steve Davis, Luke Arnlod, Goran D. Kleut

Regizor: Carlo Ledesma (aflat la primul lung metraj)

Buget: 135.000 dolari australieni

Nota Gealapa: 6.25

Orasul Sidney se confrunta cu o o criza de apa potabila. Guvernul propune sa se recicleze apa dintr-un lac subteran format in niste tuneluri construite dinainte de al doilea razboi mondial. Dupa ce hubernul renunta brusc si fara nici o explicatie la acest plan, o echipa de jurnalisti coboara in reteaua subterana de tuneluri pentru a descoperi motivul pentru care se intampla asta. Ce gasesc acolo depaseste asteptarile lor.

Avand povestea de mai sus, oarecum originala, stilul documentar in care s-a filmat si bugetul infim, nu trebuie sa va mai spun ca acest film este o dezamagire. Plin de clisee, o protagonista mediocra si imagini neclare si confuze.  Daca ar fi sa il descriu intr-un cuvant, acesta ar fi ieftin.

Cu toate astea, trebuie sa recunosc ca am avut parte de cateva momente de suspans pur si tensiune si am fost chiar luat prin surprindere de vreo doua ori de poveste. Pe scurt, nu veti vedea un film remarcabil pe care sa il povestiti si sa il recomandati, dar daca aveti rabdare sa treceti peste inceputul greoi, va puteti speria prietena de vreo doua ori.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!