marți, 4 februarie 2014

Phantom (2013)

Gen: Thriller

Distributie: Ed Harris, David Duchovny, Julian Adams, William Fichtner, Lance Henriksen

Regizor: Todd Robinson (a mai regizat: Lonely Hearts(2006), Angel Fire(1992))

Buget: 18.000.000 $
Incasari: 1.200.000 $

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 40/100

Un submarin rusesc este trimis intr-o ultima misiune, teoretic de patrulare, inainte de a fi dezafectat. Cativa revolutionari KGB infiltrati in randul echipajului incearca sa deturneze submarinul in incercarea de a porni un razboi.

Mi-era dor de un film cu submarine, ca pe vremuri si exact de asta am avut parte. Nimic nou, nimic surprinzator. O poveste bunicica, inspirata din fapte reale, dar pusa in practica intr-un mod nu tocmai reusit.

Daca Ed Harris, performeaza la cel mia inalt nivel, restul distributiei par ca nu prea au avut chef de filmari in zilele respective. Peste asta mai adaugam si faptul ca desi vorbim de u film a carui actiune se desfasoara in Rusia si, ulterior, pe un submarin rusesc, nu numai ca nu exista nici un actor rus in distributie, ba mai mult, nici unul nu seamana macar cu un rus. Ce-i drept apare, la un moment dat, o fetita blonda prin cadru. In rest, unii arata mai degraba ca niste cowboy americani.

Chiar si asa, vizionarea va fi una destul de agreabila si veti avea parte de cateva momente de tensiune pura, cu posibilitatea de a va si roade o unghie la un moment dat.

Dupa ani si ani, s-a reunit gasca din seria X-Files, formata din David Duchovny si Lance henriksen.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!