joi, 27 februarie 2014

Pompeii (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Kit Harington, Emily Browning, Kiefer Sutherland, Carrie-Anne Moss, Adewale Akinnuoye-Agbaje

Regizor: Paul W.S. Anderson (a mai regizat: Resident Evil: Retribution(2012), The Three Musketeers(2011), Resident Evil: Afterlife(2010), Death Race(2008), AVP: Alien vs. Predator(2004))

Buget: 100.000.000$
Incasari: 12.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.35
Metascore: 39/100

Povestea disparitiei unui oras si a unui sclav, devenit gladiator care se indragosteste de o femeie din nobilimea romana si care lupta pentru libertate si dragostea lui.

Acest film a incercat sa isi asigure succesul acumuland mai multe puncte de interes pentru publicul larg: istorie, actiune, dragoste, dezastre naturale etc. Pot sa spun ca in mare parte a reusit. desi nu e excelat la nici unul din capitolele enumerate mai devreme, a reusit sa le imbine intr-un mod agreabil. 3D-ul ridica si el putin nota acestui film, desi nu este nici pe departe cel mai impresionant din acest punct de vedere.

Luate individual, prestatiile actorilor nu sunt iesite din comun, poate cu exceptia lui Kiefer Sutherland care mi se pare cel mia credibil in personajul lui. Copilasul distribuit in rolul principal nu mi se pare cea mai fericita alegere si mai vine la pachet si cu un nume de caine al personajului (Milo), deloc impunator pentru un gladiator feroce.

Daca sunteti un fanatic al adevarului istoric si/sau geografic mai bine nu mergeti la acest film. O sa va enerveze maxim felul cum sunt denaturate acestea. Daca va pasa prea putin de respectarea adevarului intr-un film, atunci o sa fie o experienta relativ placuta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!