marți, 25 februarie 2014

Faces in the Crowd (2011)

Gen: Thriller

Distributie: Milla Jovovich, Julian McMahon, David Atrakchi, Michael Shanks, Marianne Faithfull

Regizor: Julien Magnat (a mai regizat: Bloody Mallory(2002))

Buget: 15.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45

O femeie scapa ca prin urechile acului de atacul unui criminal, nu fara urmari, insa. Ea isi pierde capacitatea de a recunoaste si memora chipuri. Cu un criminal pe urma si avand aceasta boala rara, devine aproape imposibil sa duca o viata normala si ajunge la un pas de a pierde totul.

Cand ai un buget mediocru, o poveste mediocra si o distributie mediocra, este foarte posibil sa iti iasa un film mediocru. Ca sa fiu sincer, opvestea nu e chiar mediocra, dar felul cum este pusa in scena nu este tocmai reusit. Regizorul a avut grija sa nu scape prea multe clisee din filmele de gen de la inceput pana la sfarsit cand politistii ajung cu mare zgomot de sirene dupa ce se termina practic filmul. Daca mai intarziau putin, ajungeau dupa generic.

Milla Jovovic, care este putin nimfomana in acest film, alterneaza momentele bune cu momentele cand isi pierde total credibilitatea. Despre restul distributiei nici nu mia are rost sa pomenesc.Sunt in nota filmului.

In ciuda a ceea ce am zis mai sus, filmul reuseste sa creeze putin suspans pana cu 15 minute inainte de final, cand dezvaluie practic, prematur, intreg deznodamantul.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!