sâmbătă, 8 februarie 2014

Goon (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Seann William Scott, Jay Baruchel, Alison Pill, Liev Schreiber, Eugene Levy

Regizor: Michael Dowse (a mai regizat: The F Word(2013), Take Me Home Tonight(2011), Fubar: Balls to the Wall(2010), It's All Gone Pete Tong(2004), Fubar(2002))

Incasari: 4.500.000 $

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 64/100

Un bodyguard cu un IQ sub medie, care nu stie sa faca altceva decat sa se bata, ajunge printr-o intamplare favorabila sa faca parte dintr-o echipa de hochei, unde misiunea lui devine sa isi apere coechipierii de batausii din celelalte echipe.

Seann William Scott se descurca foarte bine in acest rol, pentru ca este genul de rol cu care are cea mai mare experienta si care il va bantui toata cariera: bataus nu tocmai inteligent. Macar in acest film nu mai este sufletul petrecerii, ci mai degraba un inadaptat.

Pentru ca un film care se bazeaza pe un sport sa fie foarte bun, trebuie sa emita un sentiment de credibilitate, indiferent de sportul la care face referire.  Goon  cu siguranta va intra in lista filmelor reprezentative pentru hochei, alaturi de Slapshot. 

Acest film are toate piesele din puzzle in pozitia potrivita. Scenariul e bun, actroii se descurca bine, glumele sunt bune, iar daca se intampla sa fiti si fani ai acestui sport cu siguranta va va cuceri definitiv.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!