luni, 10 februarie 2014

The Monuments Men (2014)

Gen: Actiune

Distributie: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett, John Goodman

Regizor: George Clooney (a mai regizat: The Ides of March(2011), Leatherheads(2008), Good night, and Good Luck.(2005), Confessions of a Dangerous Mind(2002))

Buget: 70.000.000 $
Incasari: 156.706.638 $

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 52/100

Filmul ne prezinta povestea inspirata din realitate a unui pluton cel putin neobisnuit din timpul celui de-al doilea razboi mondial, care avea ca scop recuperarea operelor de arta furate de nazisti din teritoriile ocupate.

George Clooney ne dovedeste inca odata, daca mai era nevoie, ca dupa ce va renunta la cariera de actor, va avea un viitor stralucit ca regizor si scenarist. Acest film ii apartine 100%, de la scnariu pana la regie si a facut o treaba foarte buna.

Cu o distributie de vis, de la crae a scos tot ce era mai bun, era greu sa dea gres. Mie unul imi era dor sa ii vad pe Bill Murray si John Goodman in roluri serioase, care sa ii provoace si in care sa performeze la cel mai inalt nivel.

Acest film nu va fi pe placul tuturor. cei crae cauta tone de efecte speciale, scene interminabile de lupta si altele la fel de dese de sex vor fi dezamagiti. Daca in schimb cautati un film "finut", cu o incarcatura emotionala deosebita si presarat cu umor de o claitate decenta, atunci este alegerea oportuna.

La aspecte negative, trebuie sa notez inceputul destul de greoi si cateva momente moarte pe ici pe colo.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!