sâmbătă, 1 noiembrie 2014

The Last Winter (2006)

Gen: Horror

Distributie: Ron Perlman, James Le Gros, Connie Britton, Zach Gilford, Kevin Corrigan

Regizor: Larry Fessenden [a mai regizat: Beneath(2013), Wendigo(2001), Habit(1995), No Telling(1991), Hollow Venus: Diary of a Go-Go Dancer(1989)]

Buget: 5.000.000$
Incasari: 100.000$

Nota Gealapa: 6
Metascore: 69/100

O companie petroliera trimite o echipa in nordul inghetat pentru a amplasa o prima sonda in acest teritoriu, numai ca lucruri ciudate incep sa se intample si, unul cate unul, membrii echipei incep sa isi piarda mintile.

"Cofuzie" este primul cuvant care imi vine in minte cand ma gandesc la acest film. Pana la sfarsit, exact ca personajele, ajungi sa nu mai stii ce este real si ce nu si nu stiu daca asta este un lucru bun sau nu. Nu arata rau pentru un film cu buget redus, dar lipsa coerentei e deranjanta de multe ori.

Distributia este chiar ok avand in vedere circumstantele si nu cred ca puteau gasi nume mai importante cu un asemenea buget. Protagonistii au scos tot ce se putea scoate dintr-un scenariu mediocru, fara ca cineva sa reuseasca o interpretare memorabila.

Fara efecte impresionante filmul reuseste cumva sa creeze o stare continua de tensiune. E destul de complicat sa iti dai seama exact ce ii innebuneste pe toti... poate este izolarea... poate este un monstru...o scurgere de gaze... pe intreaga durata a filmului incerci sa iti dai seama ce se intampla si chiar cand credeai ca ai inteles vine sfarsitul care da peste cap tot ce credeai ca ai inteles.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!