luni, 24 noiembrie 2014

Ass Backwards (2013)

Gen: Comedie

Distributie: June Diane Raphael, Casey Wilson, Jon Cryer, Vincent D'Onofrio, Alicia Silverstone

Regizor: Chris Nelson [a mai regizat: Date and Switch(2014)]

Buget: 3.000.000 $

Nota Gealapa: 4.45
Metascore: 37/100

Doua prietene pornesc intr-o calatorie spre oraselul lor natal, pentru a participa la un concurs de frumusete care le-a marcat in copilarie.

Acest film i-a omorat un numar insemnat de neuroni. O intriga penibila, un scenariu deplorabil si o cinematografie lamentabila; asta ne propune aceasta productie din car nu putem sa scoatem decat o idee jignitoare la adresa femeilor, si anume ca ele, doamnele, sunt de doua feluri: cele incredibil de proaste si cele care nu sunt proaste dar sunt mai rele decat Lucifer. Pana si eu ca barbat m-am simtit ofensat de modul cum sunt prezentate femeile.

Distributia contine surprinzator de multe nume cunoscute pentru un film cu premise atat de alarmante. Din pacate, majoritatea actorilor par complet lobotomizati si nu reusesc sa transmita nimic. Singurul acre a avut cat de cat puls a fost Brian Geraghty, care a avuta insa un rol prea mic ca sa conteze.

Ce ma socheaza este ca exact acele femei ironizate, fara pic de talent, in acest film sunt cele care acorda critici pozitive si vorbesc despre el de parca ar fi Nasul, varianta pentru pitipoance. Filmul este inspirat oarecum dintr-o calatorie din tinerete pe care au facut-o cele doua prietene, care sunt si bune prietene si care au dedicat filmul mamelor lor. Simt o relatie mama-fiica cu multe probleme. Cele doua au si scris acest text care seamana cu un scenariu. Concluzia este ca avem de a face cu doua fete rasfatate cu pretentii de actrite, pe care nu le angaja nimeni si atunci si-au facut propriul lor film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!