sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Endless Love (2014)

Gen: Romantic

Distributie: Gabriella Wilde, Alex Pettyfer, Bruce Greenwood, Joely Richardson, Robert Patrick

Regizor: Shana Feste [a mai regizat: Country Song(2010), The Greatest(2009)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 24.000.000 $

Nota Gealapa: 7
Metascore: 30/100

Filmul ne rezinta povestea clasica de dragoste dintre fata bogata si baiatul sarac si parintii ei care incearca sa ii desparta.

Nu poate fi vorba despre vreo intriga originala, avand o asemenea poveste, astfel ca filmul trebuia sa se bazeze pe alte puncte forte. Din fericire, sunt destule. Bugetul, generos pentru un asemenea gen de film, a permis cadre decente, cateva efecte pe ici pe colo si se simte calitatea in fiecare scena.

Distributia, insa, este principalul argument al acestui film. Cu un buget indestulator, au putut fi adusi actori experimentati, care au scos maximum dintr-un scenariu relativ modest. Dintre toti, i-as remarca pe Alex Pettyfer si e Bruce Greenwood care s-au ridicat deasupra celorlalti si ne ofera in acest film o interpretare aproape memorabila.

Acest film nu vav
 va surprinde cu absolut nimic. Este clasica poveste despre saraca fata bogata care crede in iubire si in puterea acesteia care va invinge tot. Indiferent ce se intampla pe parcurs, deznodamantul este acelasi. Acest remake dupa un film aparut in 1981, este la fel de siropos ca originalul, dar a omis cea mai importanta parte: un mister negru care dadea un alt inteles titlului filmului si il facea sa aiba un inteles mai adanc. Acest lucru, dati-mi voie sa cred ca se datoreaza exclusiv faptului ca regizorul este o femeie.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!