marți, 18 noiembrie 2014

Universal Soldier: Day of Reckoning (2012)

Gen: Actiune

Distributie: Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Scott Adkins, Andrei Arlovski, Mariah Bonner

Regizor: John Hyams [a mai regizat: Dragon Eyes(2012), Universal Soldier: Regeneration(2009), Rank(2006), The Smashing Machine(2002), One Dog Day(1997)]

Buget: 11.500.000 $
Incasari: 4.600.000 $

Nota Gealapa: 5.55
Metascore: 58/100

Un barbat incearca sa razbune asasinarea familiei sale. El descopera ca are de luptat impotriva unor soldati modificati genetic.

Tocmai am asistat la moartea unei francize. Imi aduc aminte cu nostalgie de primul film din aceasta serie si, desi de atunci tehnologia a avansat, filmul acesta are efecte mai proaste decat in anii '90. In incercarea disperata de a mentine franciza vie, s-a ajuns la un scenariu elucrubant si o mod de a transmite imaginea care creaza confuzie.

Distributia este una tipica pentru un asemenea film. Din pacate, si nu pot sa cred ca spun asta, actorii care conteaza au de aceasta data roluri secundare. Oricat de netalentati ar fi Van Damme si Lundgren, cu siguranta as fi preferat "actoria" lor decat cea a lui Scott Adkins, pe care il gasesc total nepotrivit in rolul acesta, in care se zbate in mediocritate. Din pacate, cei doi din scoala veche amintiti mai devreme au mai putine replici in acest film decat un perus cu o inteligenta medie.

Alternarea neinspirata a scenelor de luta crancena care au niste momente gore destul de reusite cu scene lungi de remuscari si durere din partea protagonistilor, au un rezultat neconvingator care nu pare sincer. Desi scenele de lupta amintite sunt bune spre foarte bune, acestea reprezinta cam singurul lucru agreabil din acest film. Daca nu vreti sa ramaneti cu un gust amar si cu o ultima impresie proasta despre aceasta franciza, mai bine omiteti sa vedeti acest film.  Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!