sâmbătă, 29 noiembrie 2014

The Legend of Hercules (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan

Regizor: Renny Harlin [a mai regizat: The Dyatlov Pass Incident(2013), 5 Days of War(2011), 12 Round(2009), Cleaner(2007), The Covenant(2006)]

Buget: 70.000.000 $
Incasari: 24.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 5.20
Metascore: 22/100

Filmul reprezinta povestea originii eroului mitologic grec. Tradat de tatal sau vitreg, regele, exilat si vandut ca sclav, Hercule trebuie sa-si foloseasca puterea pentru a se intoarce acasa si pentru a-si revendica regatul.

Anul acesta au aparut trei filme cu Hercule, ceea ce e un pic cam mult. In urma cu cateva zile l-am vazut pe primul dintre ele, Hercules Reborn, despre care eram convins ca va fi cel mai slab dintre cele trei. Astfel ca, eram plin de speranta pentru acest film, care, din pacate, s-a dovedit a fi cel utin la fel de prost ca si celalalt, cu tot 3D-ul lui. Nu poti sa incerci as faci o mega-productie cu un buget care ti-ar ajunge pentru un film politist bun. Prezentand filmul astfel creezi niste asteptari la inaltimea carora nu ai cum sa te ridici. Filmul este rea scurt pentru binele lui. Multe detalii sunt ignorate iar peste altele se trece prea repede, povestea capatand astfel o incosistenta deranjanta. In unele momente aveam impresia ca ma uit la un film cu Iisus.

Distributia nu este rea. Nu inteleg cum cativa actori respectabili au fost orbiti si au acceptat sa apara in acest film. Saracii au incercat sa scoata maximum dintr-un scenariu mediocru iar calitatea interpretarii lor este cu o clasa peste cea din celalalt film amintit mai devreme si reprezinta singurul motiv pentru care acest film primeste nota de trecere, dar este cam singura parte buna.

Este greu sa faci o super productie cu sabii si razboaie cand producatorii sunt preocupati in primul rand ca filmul sa arate dur, in loc sa se concentreza pe intreaga experienta e care o ofera. Pentru un film de acest gen nu functioneaza efectele de slow motion in care eroii se arunca asupra dusmanilor si alte efecte inutile a la Transformers. Ar trebui sa inteleaga si ei ca uneori mai utin inseamna mai mult si tehnologia nu este raspunsul pentru orice intrebare. Sper ca al treilea film sa fie totusi mai bun decat primele doua, iar faptul ca am ajuns sa imi pun sperantele intr-un film in care protagonistul este The Rock, spune multe despre cat de bun este acesta.  Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!