miercuri, 26 noiembrie 2014

Big Ass Spider! (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Lin Shaye, Clare Kramer, Ray Wise, Greg Grunberg, Patrick Bauchau

Regizor: Mike Mendez [a mai regizat: The Gravedancers(2006), Masters of Horror(2002), The Convent(2000), Bimbo Movie Bash(1997), Killers(1996)]

Nota Gealapa: 6
Metascore: 53/100

Un paianjen extraterestru urias evadeaza dintr-o tabara militara si porneste intr-o calatorie sangeroasa prin Los Angeles. Dupa ce armata esueaza lamentabil, responsabilitatea salvarii orasului cade pe umerii unui exterminator profesionist.

Acest film micut facut pentru televiziune este genul ala de film care este atat de prost, incat devine bun. Partea buna este ca nu se ia in serios, altfel am fi vorbit despre un dezastru total. Partea de efecte speciale, date stiintifice si practic oric eparticica a filmului care se vrea a fi serioasa sunt sub orice critica, Din fericire, comedia este una foarte buna si face sa ignoram defectele cu zambetul pe buze.

Distributia este intocmai ca si filmul, adica de mana a doua. Totusi, cumva, acesti actori, unii dintre ei semi profesionisti, au reusit sa produca niste interpretari decente avand la indemana un scenariu slabut sai niste personaje cu care este destul de greu sa te identifici. Comatibilitatea dintre cei doi protagonisti este excelenta iar dialogurile dintre ei sunt foarte amuzante.

Acest film trebuie privit mai degraba ca o parodie a numeroaselor filme proaste cu monstri. Pentru regizor este ca si cum si-ar fi parodiat propria munca, pentru ca pana acum din mana lui au iesit aproape exclusiv filme cu monstri, al caror obiectiv era sa iti omoare toti neuronii. Ca o ultima observatie personala, pot spune ca am vazut cateva filme cu paianjeni mai mici sau mai mari, dar se pare ca nimeni de la Hollywood nu stie inca ce sunet sa atribuie unui asemenea animal si ne trezim cu niste aienjeni monstruosi care chitaie, rag sau fac ca elefantii.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!