duminică, 2 noiembrie 2014

BlackJacks (2014)

Gen: SF

Distributie: Kristina Anapau, James C. Burns, Tina Casciani, Eric Roberts, Roark Critchlow

Regizor: Nicolas Aaron Mezzanatto [aflat la primul lung metraj]

Nota Gealapa: 2.85

Un miliardar apeleaza la o echipa militara privata pentru a salva un savant, disparut intr-o cladire secreta din Uzbekistan.

Acest film atinge un prag rar intalnit de penibilitate. In momentul cand se ajunge acolo speri doar sa fie chiar mai penibil, poate este unul din filmele alea atat de proaste ca sunt bune. Din pacate nu este cazul. Optimismul exagerat nu face bine in meseria de regizor. Sa crezi ca poti face o masa demna de un restauant de cinci stele cand tu nu ai bani nici de o mancare de cartofi, ajungi sa faci un film despre o echipa de super soldati care se lupta cu dinozauri teleportati din lumi paralele care se catara e pereti.

Distributia contine un singur nume relevant, nici el in epoca asta, si anume Eric Roberts. Restul, probabil si-au distrus orice sansa de a avea o cariera serioasa in lumea filmului prin participarea la acest proiect. Pentru Eric Roberts nu s-a intamplat nimic, pentru ca deja a decazut maximum cate poate decadea un actor.

Filmul aduce cat de cat cu Predator, dar bineinteles fara a avea aceeasi calitate. Singura parte buna pe care o pot gasi este organizarea militara destul de realista. Din pacate lipsa banilor, povestea slaba si scenariul groaznic face sa avem parte de efecte speciale ieftine si, desi a a fost lansat in 2014, filmul are deja vechi de peste zece ani. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!