miercuri, 12 noiembrie 2014

Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)

Denumire in romana: Jack Ryan: Agentul din umbra

Gen: Actiune

Distributie: Chris Pine, Kevin Costner, Keira Knightley, Kenneth Branagh, Lenn Kudrjawizki

Regizor: Kenneth Branagh [a mai regizat: Thor(2011), Sleuth(2007), The Magic Flute(2006), As You Like It(2006), Love's Labour's Lost(2000)]

Buget: 60.000.000 $
Incasari: 56.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 57/100

Un tanar anlist CIA sub acoperire descopera un complot rusesc, al carui scop este sa prabuseasca economia Statelor Unite cu un atac terorist.

Din ce in ce mai des, americanii se tot victimizeaza prin filme. Ce mi se pare paradoxal, esta ca Rusia si SUA au colaborat  pentru a realiza un film despre ura dintre cele doua imperii, in care Rusia ataca SUA. LAsand acest aspect deoparte, asistam la un film care "merge" si atat. Nu va dura mult pana se va pierde in pluton.

In ciuda numelor importante din distributie, alocarea gresita a rolurilor face sa asistam la unele interpretari stangace. Din punctul meu de vedere, protagonistul acestui film ar fi trebuit sa fie Kevin Costner, pentru ca experienta il recomanda sa fie credibil intr-un asemenea rol. Sa il pui pe Chris Pine, un baietel aproape efeminat, in rolul unui analist financiar sau al unui spion este prea putin credibil.

Filmul este numai bun pentru o seara in care nu vreti sa va fortati prea mult creierul. Sunt destule scene palpitante pe care sa epuizati o punga de seminte. Acesta este primul film din aceasta franciza care nu se bazeaza pe un roman din serie si ultimul film in care Tom Clancy a fost scenarist, inainte sa moara pe 1 octombrie 2013. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!