duminică, 30 noiembrie 2014

The Way Way Back (2013)

Gen: Drama

Distributie: Steve Carell, Toni Collette, Allison Janney, AnnaSophia Robb, Sam Rockwell

Regizor: Nat Faxon [a mai regizat: Fatrick(2014)]

Buget: 4.600.000 $
Incasari: 22.000.000 $

Nota Gealapa: 7.40
Metascore: 68/100

Un adolescent timid pleaca in vacanta de vara cu mama lui, iubitul ei si fiica acestuia. Avand dificultati de integrare in grup, acesta gaseste un prieten neasteptat in persoana managerului unui parc de distractii acvatic.

Sunt unele filme care par atat de simple, incat este greu de crezut ca vor fi bune. The Way Way Back este genul asta de film. In ciuda unui inceput greoi si putin plictisitor, filmul se dovedete a fi o poveste interesantain cele din urma. Fara un buget impresionant, principalul atuuri sunt scenriul si prestatia protagonistilor. Atmosfera sumbra si apasatoare din inceput se transforma pas cu as intr-una pe rand vesela si dramatica si filmul ne poarta de la o stare la alta pana la final.

Acest film ne arata inca odata ca este bine sa ai prieteni la Hollywood, pentru ca in ciuda unui buget mic, acest regizor debutant, care este si actor, probabil a apelat la toate cunostiintele pentru a aduna o distributie cu nume asa de importante. Cativa au impresionat, cativa au dezamagit dar intre toti cel mai tare straluceste Sam Rockwell, care desi nu are rolul principal, aparitia lui schimba total filmul.

Filmul ne poarta cu succes in atmosfera anilor '80, astfel ca tehnologia lipseste aproape cu desavarsire, iar cuvantul cheie este "simplu". Nimic nu pare prea modern sau high-tech si pana si coloana sonora ne trimite cu gandul la perioada amintita. arte drama, parte comedie, acest film va fi cu siguranta unul din referatele nostalgicilor. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!