sâmbătă, 8 noiembrie 2014

The November Man (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenko, Bill Smitrovich, Amila Terzimehic

Regizor: Roger Donaldson [a mai regizat: Seeking Justice(2011), The Bank Job(2008), The World's Fastest Indian(2005), The Recruit(2003), Thirteen Days(2000)]

Incasari: 25.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.75
Metascore: 38/100

Un fost agent CIA este reactivat pentru o misiune foarte personala, dar ajunge sa lupte impotriva unui fost elev de-al sau, intr-un joc mortal care implica agenti de nivel inalt din CIA si un candidat la presedentia Rusiei.

Putem sa trecem si acest film in randul celor numai bune pentru nostalgicii filmelor de actiune de odinioara. Americani, rusi, CIA, spioni, tradari si ite aparent complicaste, dar atat de simple, este reteta tipica a filmelor de actiune din anii '90 si aceeasi pe care se bazeaza si aceasta productie.

Distributia este si ea numai potrivita pentru un asemenea film. Toate fetele potrivite sunt prezente in rolurile potrivite. Nu putem nota vreo performanta artistica iesita din comun, dar farmecul lui Pierce Brosnan m-a facut sa fiu putin mai indulgent cand am acordat nota.

Acest film are tot ce ii trebuie unui blockbuster din zilele noastre, adica multiple locatii de filmare, mult zgomot, un nume urias in distributie, violenta, profanitate, dar totusi, toate acestea sunt umbrite de la fel de numeroasele aspecte negative, cum ar fi previzibilitatea, personajele superficiale si insuficient dezvoltate, care fac ca impactul dramatic sa fie aproape inexistent.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!