duminică, 2 noiembrie 2014

Bullet to the Head (2012)

Gen: Actiune

Distributie: Sylvester Stallone, Jason Momoa, Christian Slater, Sung Kang, Sarah Shahi

Regizor: Walter Hill [a mai regizat: Undisputed(2002), Supernova(2000), Last Man Standing(1996), Wild Bill(1995), Geronimo: An American Legend(1993)]

Buget: 55.000.000 $
Incasari: 13.000.000 $

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 48/100

Dupa ce amandoi isi vad partenerii ucisi, un politist si un asasin platit fac echipa pentru a-si distruge dusmanul comun.

Pentru cine isi doreste un film de actiune old school, cu explozii, muschi si impuscaturi, s-ar putea ca acest film sa fie alegerea potrivita. Chiar si pe mine m-a apucat nostalgia anilor '90 urmarindu-l. Intriga este si ea una clasica, cu politisti corupti si oameni rai care de fapt sunt buni. Efectele speciale sunt decente, iar prin efecte speciale inteleg multe, multe explozii.

Cand un Sylvester Stallone batran, obosit si plictisit este actorul cu cea mai buna interpretare din intreaga distributie, inseama ca la acest capitol sunt probleme destul de serioase si chiar sunt. Stallone nu face nimic deosebit; este in nota lui obisnuita, dar chiar si asa, nu are cum sa nu se remarce cand langa el este un co-protagonist mai mputin credibil decat un gras care merge la McDonalds si comanda salata.

Va lansez o provocare: incercati sa numarati cati oameni sunt ucisi in acest film. Sunt convins ca veeti ierde sirul la un moment dat si totul pe fondul unei coloane sonore excelenta, demna de locul unde se desfasoara actiunea, si anume New Orleans. La capitolul curiozitati, as mentiona ca este primul rol cat de cat important, dupa o pauza de opt ani, al lui Christian Slater. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!