joi, 27 noiembrie 2014

Captain America: The Winter Soldier (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Robert Redford, Sebastian Stan

Regizor: Anthony Russo [a mai regizat: The Council of Dads(2011), Courtroom K(2008), You, Me and Dupree(2006), Welcome to Collinwood(2002)]

Buget: 170.000.000 $
Incasari: 1.470.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 8
Metascore: 70/100

Steve Rogers se chinuie sa se integreze in societatea actuala si trebuie sa infrunte o amenintare care are legatura cu trecutul sau: soldatul iernii.

Ma simt cumva vinovat ca mi-a placut asa mult filmul. O productie asa comerciala dintr-o franciza care nu cred ca se va termina vreodata, ar fi trebuit sa ma satur pana acum, dar cu siguranta oamenii responsabili inca stiu cum sa atraga publicul si in ciuda fatului ca aceste personaje nu mai sunt demult ceva nou, asteptam hipnotizati urmatorul sequel.

Distributia este aceeasi ca in primul film din seria Captain America, sau Iron Man, sau Avengers. Calitatea interpretarii artistice este si ea fix la acelasi nivel, adica nu extraordinara, dar suficient de reusita pentru a nu strica partile bune ale filmului.

Si acest film al seriei poate fi o lectie despre cum sa folosesti responsabil un buget urias. Efectele sunt excelente si reprezinta princialul atu al acestui film. Unul din putinele reprosuri pe care le pot aduce este durata mare a filmului. Nu m-au deranjat asa de mult cele peste doua ore, cat faptul ca de aceasta data le-am simtit. Ignorand unele scene inutile acest sentiment ar fi putut fi evitat.

Desigur ca nu putem vorbi de originalitate, sau de vreun scenariu foarte complicat,  dar acest film a ridicat cu siguranta stacheta pentru urmatoalele productii ale seriei, in ceea ce priveste calitatea scenelor de actiune, care au fost o surpriza cu adevarat placuta. Mesajele subtile, cum ar fi logoul "Stark Industries" pe unele echipamente ne fac sa nu uitam ca franciza are si alte branduri gata sa ne loveasca si ele cu noi realizari. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!