sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Deadfall (2012)

Gen: Crima

Distributie: Eric Bana, Olivia Wilde, Charlie Hunnam, Kris Kristofferson, Sissy Spacek

Regizor: Stefan Ruzowitzky [a mai regizat: Das radikal Bose(2013), Hexe Lilli: Der Drache und das magische Buch(2009), Die Falscher(2007), Anatomie 2(2003), All the Queen's Men(2001)]

Buget: 12.000.000 $
Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 6.50
Metascore: 52/100


Doi frati incearca sa scape dupa unjaf care a mers prost si ajung, cumva la reuniunea de Ziua Recunostintei a unei familii care se confrunta cu propriile sale probleme.

Acest film era demn de un scenariu mai bun. Bugetul nici preaprea, nici foarte foarte, decorul unul numai potrivit pentru un asemenea subiect, dar parca ceva lipseste. Asta este senzatia cu care ramai. Multe momente bune in care esti cu inma-n gat dar si multe mai putin bune pline de clisee si scene inutile.

Distributia este excelenta si o sa vedeti destule fete familiare. Interpretarea reprezinta punctul forte al acestui film, toti protagonistii avand prestatii decente. Daca ar fi sa remarc pe cineva as pune decat ca Eric Bana in rolul psihopatului este un pic prea real, iar Olivia Wilde in rolul fetitei cu "daddy issues". de asemenea mult prea real.

Locatia unde s-a filmat filmul este excelenta, iar privelistile pline de alb sunt perfecte pentru un thriller. Inceputul este atat de slab, incat te face sa dai ochii peste cap si sa opresti filmul cu totul, dar cei putini care rezista in fata ecranelor vor fi surprinsi de o poveste complexa si palpitanta. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!