miercuri, 19 noiembrie 2014

I Give It a Year (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Rose Byrne, Minnie Driver, Rafe Spall, Simon Baker, Anna Faris

Regizor: Dan Mazer [a mai regizat: Love Is Relative(2014)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 6.10
Metascore: 50/100

Doi proaspat casatoriti sunt extrem de fericiti in ciuda diferentelor dintre ei, desi prietenii si familia nu sunt convinsi ca va dura prea mult casnicia lor. In apropierea primei lor aniversari si fiecare avand alternative atragatoare, devine din ce in ce mai greu sa reziste.

Producatorii acestui film nu cred ca au serat nici macar ei ca vor realiza mai mult decat un film de duzina si nu inteleg ce a fost in mintea lor cand au decis sa il lanseze in cinematografe. Ar fi fost mai otrivit sa il prezinte direct ca un film pentru tv. Momentele bune si amuzante sunt mult prea putine si nu ramai cu vreo gluma sau scena memorabila.

Distributia este aroape in intregime potrivita pentru nivelul filmului. Anna Faris incearca sa faca trecerea, desi nu totala, de la rolurile ridicole la cele mai serioase, dar deja a avut atat de multe roluri in postura unei femei fara minte incat este greu sa mai fie credibila jucand altceva. Nu inteleg ce cauta in acest film Simon Baker, care este cu cel putin o clasa peste restul colegilor sai de platou, atat ca renume, dar si in ceea ce priveste prestatia din aceasta productie.

Acest film este tocmai potrivit dupa o zi de munca, daca aveti nevoie de un zgomot de fundal in timp ce va verificati contul de facebook sau va puneti la curent cu ce s-a mai intamplat prin lume. Lipsa de experienta a regizorului si scenariul slabut au condamnat de la inceput filmul.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!