marți, 4 noiembrie 2014

Bad Milo! (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Ken Marino, Gillian Jacobs, Patrrick Warburton, Mary Kay Place, Toby Huss

Regizor: Jacob Vaughan [a mai regizat: Krentz Presentz: Tyrannosaurus Rex!(2009), The Cassidy Kids(2006)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 5.50
Metascore: 62/100

Un barbat descopera ca problemele sale stomacale neobisnuite se datoreaza unui demon care traieste in intestinele sale.

Acum, dupa ce ati citit randurile de mai sus de cel putin trei ori, va confirm si eu ca acesta este subiectul filmului. Trebuie sa fie una din cele mai absurde intrigi pe care am intalnit-o vreodata. Dintr-o asemenea imensa absurditate nu avea cum sa rezulte vreo capodopera cinematografica. Sunt si destule momente bune si amuzante, dar si ele in aceeasi nota de bizar a intregului film.

Distributia contine un numar surprinzator de mare de nume cunoscute, tinand cont de tema abordata, s anume un demon care traieste in intestinul unui barbat si ii iese din cand in cand prin anus ca sa omoare pe cineva. Desigur, majoritatea acestor nume sunt actori ajunsi la o anumita varsta carora probabil nu le mai pasa de modul cum sunt perceputi de public, iar aceasta degajare pozitiva se simte in interpretarile lor.

Unele lucruri este mai bine sa ramana neexplicate; asa este si cu acest film. Nici macar nu are rost sa incercam sa facem asta. Ce imi place, este ca "monstrul matelor" nu este facut pe calculator. Se vede destul de clar ca este creat pe modul old school, adica s-a folosit o papusa adevarat, desenata si "mestesugita" de cineva si care a fost facuta sa se miste de doi maestri papusari: unul controla miscarile corpului si unul exresiile chipului.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!