duminică, 30 noiembrie 2014

The End of Love (2012)

Gen: Drama

Distributie: Mark Webber, Jason Ritter, Shannyn Sossamon, Issac Love, Amanda Seyfried

Regizor: Mark Webber [a mai regizat: The Ever After(2014), Explicit Ills(2008)]

Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 6.15
Metascore: 56/100

Cand sotia si mama copilului au moare, un tanar se luta cu greutatile vietii de tata singur si cu incapabilitatea lui de maturizare, iar cand se indragosteste din nou, de o mama singura, invata ca alegerile sale pot avea consecinte severe.

Observ in ultima vreme o moda ca unii actori sa se apuce de scris scenarii si sa isi regizeze propriile filme. Culmea este ca nu vorbim numai de monstri sacri ci si de o sumedenie de actori care au facut unul sau doua roluri bune si se cred zei ai cinematografiei. Este cazul si acestui film care emana saracie in fiecare scena, plictiseste in majoritatea timpului si se adreseaza unei nise mult prea restranse pentru a avea succes, nisa pe care o dezamageste oricum. Daca sunteti deprimati dar nu aveti curajul sa va taiati venele, acest film este solutia care sa va ajute sa faceti urmatorul as.

Distributia nu este neaparat rea, pentru ca din nou "zeul", in cazul nostru Mark Webber, a apelat la toti prietenii sai din industrie, carora le-a dat insa roluri minore. Prestatia lui este dezamagitoare, in schimb avem parte de un copil absolut adorabil si de o Shannyn Sossamon care de una singura scoate cat de cat filmul din mocirla. Ei doi sunt singurele lucruri bune din acest film.

Partea de care sunt cel mai curios este cum au reusit sa faca acest film, avand in vedere ca nu poti face un copil de doi ani sa interpreteze, dar totusi pustiul din acest film are mai multe replici decat orice membru al distributiei care are un cv. Tot ce stiu este ca au folosit camere de foarte mici dimensiuni pentru a evita sa fie observate de acesta si pot doar a banuiesc ca s-au bazat mult pe improvizatie. Desi a incercat sa transmita un mesaj puternic despre cum te poate lovi viata fara sa te astepti si cum incearca oamenii sa se puna pe picioare dupa evenimente tragice, daca ar fi sa ne luam dupa acest film ar insemna sa ne resemnam pentru ca indiferent ce am face nu mai avem nici o speranta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!